Скандални разкрития направиха от hotarena.net. Глория имала флирт не с кой да е, а с президента на България Георги Първанов.

Двамата се запознали по време на благотворителната кампания “Българската Коледа”. Първанов бил впечатлен от Глория.

Двамата са родени на една и съща дата – 28 юни и Първанов не пропуснал да изпрати кошница червени рози на примата всяка година. Дали се е стигнало до нещо по-сериозно, само те си знаят.

Певицата крие ревностно личния си живот от медиите. Но за никого не е тайна, че тя бе първа цигулка в оркестъра от любовници на Георги Илиев. Той дори обещавал на Глория, че ще се разведе със съпругата си Мая заради нея.

Това не е единствената връзка на Глория с босове от подземния свят. Името й се спрягаше с това на сръбския бизнесмен Горан. Двамата се разделиха по неизвестни за причини.  Освен с неговото, името й се спрягаше с това на Сретен Йосич. Примата имала паралелна връзка със него и с Жоро Илиев.

Най-истинска се оказва обаче първата любов на Глория със съпруга й Илия Загоров. Двамата са разведени от дълги години, но от красивата им любов остана красивата и обичана тяхна дъщеря Симона Загорова.