В търсене на популярност, а оттам на полезни връзки, съселяните на гордата нашенска слава, Глория от Две могили, решили да я калесат за кмет.

Те толкова си падали по знаменитости, че дори наричали родното си село Туин Пийкс. Без очевидно да са взели съгласиято на Глория, хората от малкото населено място са спретнали подписка в подкрепа на идеята. Мястото на кмета Драгомир Драганов е овакантено в момента, защото човекът го давал безстопанствено и сега е осъден.

Всъщност майката на певицата ,леля Стефка, е негова много близка приятелка и сега покрай смелите въжделения на съселяните си може да поживее с мисълта, че ще е майка на новия кмет на малката община.

Какво очакват от Глория хората в Две могили не е ясно, но те са се взели доста на сериозно и съвсем не на шега слагат подписа си под странната подписка. Досега има сведения, че бройката на мераклиите да имат за кмет славната си съселянка Гло е набъбнала на повече 3000 души, макар вече да е ясно, че шансовете това да стане клонят към нула.

Пред близки фолк звездата споделила, че категорично би отказала една такава кандидатура. Глория няма как да поиска да се приземи рязко и да се върне към корените си по време, когато й се ще да живее от натрупаните дивиденти от славната й певческа кариера и във вихъра на светския живот.