Глория разказа за желанието за победа на сцената и в живота в интервю за "Здравей, България" по Нова ТВ.

"Обожавам сцената. Тя е моят живот. Разбира се, танцувалната сцена е нещо ново за мен, нещо различно и много по-трудно" - заяви тя.

Фолк звездата съпоставя вълненията си при излизане на музикалната сцена и тези, които изпитва на танцувалната. "Емоцията и адреналинът, които имам в себе си, не зная как да ги изразя. В пеенето още с първите тонове напрежението минава. Танците са нещо ново за мен, но важното е, че ми харесва" - обясни певицата.

Любимката на няколко поколения фенове на фолка разказа, че много бързо е взела решение да приеме поканата за участие във формата. Тя обаче се оплака, че времето за подготовка за танците е изключително кратко. "Само 5 дни за репетиция, за научаване на толкова трудни танци. Преди това никога не съм се занимавала нито с фокстрот, нито с ча-ча-ча" - допълни още звездата на "Пайнер".

Нейният фаворит за победа в Dancing Stars е Светльо. "Той е най-добрият за мен. Аз като негова партньорка ще му помагам, доколкото мога и доколкото позволяват моите възможности и качества. Иначе съм за Люси. Той има мисия, танцува прекрасно и му стискам палци" - подчерта Глория, пише signal.bg.