Примата на фолка Глория е влязла в ролята на боец и победител в Dancing Stars.

"Мога повече, но ми е малко времето да науча толкова сложни хореографии. Сложно е, трудно е, но не е невъзможно. Ако трябва, ще тренирам по 10 часа", заяви тя.

Партньорът й Светльо пък е категоричен, че успехът им се дължи както на него, така и на двойно повечето усилия, които полага Гло. Двамата представиха ча-ча-ча и танго fusion, пише bliasak.bg.

Според журито танцът им е бил най-лошия танц от всички, които са представяли до момента. Те им дадоха 27 т.

ТВ водещият Румен Луканов пък не крие, че е преживял сериозно развитие в танците, откакто е в Dancing Stars. Въпреки това колаборацията между ча-ча-ча и куикстеп fusion му се стори доста сложна.

"Мисля, че успяхте да контрастирате двата танца. Накрая поддръжката направо я закова", заяви Галена. Журито имаше малко критики към Румен и партньорката му, а като оценка им даде 26 точки.

Определяните като фаворити Стела и Наско се представиха с fusion танго и със самба. Блондинката сподели, че откакто е в шоуто, е претърпяла сериозна трансформация. Журито пък им стана на крака. "Завладяващо изпълнение. Беше страхотно. Най-доброто до момента в този сезон", заяви Галена. Те получиха максималната оценка от 40 т.

Последни на сцената се появиха Петко и Яна с куикстеп и джайв fusion. Двамата се раздадоха на сцената и получиха похвала от журито. "Най-стойностното ви изпълнение до момента. Браво", заяви Галена. Журито ги оцени с 35 точки.