Глория разказа за работата си с Мариета Ангелова по баладата "Пясъчни кули", която наскоро бе промотирана.

"С Мариета работя много лесно. Тя разбира с две думи какво искам да кажа и да изпея във всеки един миг, разбира много добре моите жокери, идеи и чувства и прави за мен превъзходни текстове". За пореден път фолк звездата се довери на един от доайените в попфолк музиката - Светослав Лобошки, създал за нея баладичното парче, пише Blife.bg

"А относно музиката, още на първо слушане като чух песента в демо вариант, настръхнах цялата. Пуснах я и на мои близки, които ми казаха, че задължително трябва да я взема. Затова реших да подаря на моите почитатели тази балада, която мисля, че е попадение и е печеливша" - подчерта певицата.

Глория не крие, че дори когато почива, винаги в главата ѝ се въртят някакви идеи, проекти, нови цели, които я провокират творчески, което я кара да се чувства жива и да върви напред.

"Обичам си работата и така трябва, защото когато човек си намери своето призвание и това, което му идва отвътре, го прави с радост и удоволствие, хубавите неща просто го засипват след това. А на този, който се чуди, лута и гледа в другите паници, вместо да се съсредоточи върху собствения си талант, никога не му върви" - каза тя в "Автограф".