Глория си подари райска ваканция на Малдивите, където се наслаждава на кристално синьо море и компанията на любимия си Йордан Джермански. Изпълнителката никога не е крила, че е любителка на пътешествията и не пропуска да обиколи най-екзотичните кътчета на планетата в компанията на близки приятели. По традиция всяка зима си подарява малко лято на далечно място и затова стигнала и до остров Бали.

Зарича се обаче никога повече да не го направи заради смъртта на водещия Роро. С него и певецът Илиян Глория не само пиела коктейли на плажа на Бали, но и предприела рисково спускане с лодка по пълноводна река. Малко след тръгването момент лодката се обърнала и тя и Роро се оказали под водата, разказва певицата в наскоро излязлата й автобиография „До последна усмивка”. Роро нагълтал от мръсната кална вода, а след прибирането си в България се почувствал зле.

Hotnews.bg припомня, че синът на Вили Кавалджиев си отиде на 41 години през февруари 2017 година в болница. Заради трагедията примата на фолка е категорична, че не иска да види повече Бали, който е заменила с Малдивите. На снимките си в инстаграм Глория показва секси тяло и прекрасни гледки с лазурното крайбрежие. 

снимка: инстаграм глория