Глория, която четвърт век радва почитателите си с интересен репертоар и многобройни сценични изяви, а името й е емблема за професионализъм и стойностни проекти, е категорична, че успехът не е случаен.

“Според мен няма случаен успех и не може нещата да се оставят по течението. Това е правило в живота ми”, признава тя пред сп. Love Style и допълва още:

“Не съм човек, който се отказва лесно. Мисля, че съм го доказала неведнъж. Все пак 25 години вече съм на музикалната сцена. А и всичко правя с много любов, хъс, енергия и отдаденост. Тези качества Симона е попила добре от мен”.

Певицата споделя, че самата тя е насърчила своята дъщеря да се яви на кастингите за “Гласът на България”, защото е убедена, че такъв формат е добро поле за изява на младите изпълнители и само може да им помогне.

“Никога не съм ползвала евтини похвати! Желая дъщеря ми да има равен старт с всички други и това е нейната битка. Искам да видя какво ще направи” - подчертава фолк звездата.

Примата признава, че няма по-голяма радост за един родител от това детето му да надскочи неговите успехи и да има свой облик и свое име. За да се случи всичко това обаче е необходима сериозна подготовка, много репетиции и упорит труд.

“Трябва да се работи здраво. Аз след толкова години винаги репетирам и се готвя старателно и отговорно за дадената изява” - споделя Глория, която продължава своите концерти в страната. Тя споделя, че й носят една по-различна тръпка от тази в клубовете.

На 22 април публиката може да се наслади на няколко часа хубава музика с любимата си изпълнителка в комплекс “Приказките” край Харманли. Глория е специален гост в съботната нощ, за да подари незабравими емоции и спомени на всички гости.