“С голямо вълнение и емоция очаквам Юбилейния ми концерт. Ще се постараем и ще дадем максимума от себе си за публиката”, разкрива Глория в интервю за предаването “Открит микрофон”.

Певицата допълва, че иска всички гости в Зала 1 на НДК на 30 септември да се забавляват от сърце и заедно да пеят от първа до последна песен. Това, което тя разкри още е, че дъщеря й Симона Загорова ще бъде беквокал по време на целия концерт, както и Неделяна Христова.

Както вече знаете, музикантите от Дани Милев бенд също ще се включат в сценичното представяне на песните, като придадат още по-силно въздействие и уникално звучене с лайв изпълненията си.

Глория издаде, че траклиста с песните, които ще прозвучат вече е готов и по всяка вероятност по време на спектакъла ще бъдат представени над 45 песни – някои самостоятелно, а други - обединени в миксове.

“Няма по-хубаво нещо от това да правиш хората щастливи с песните си, с текстовете, с музиката си и с цялата си енергия. Надявам се, че им го предавам по най-добрия начин и те го усещат”, споделя още Глория, пише planeta.tv.