Звездата на родния поп фолк Глория отпразнува Великденските празници на гръцкия остров Закинтос. Певицата се отдаде на почивка заедно с най-близките си хора, семейството, дъщеря си и брат си, който пристигна от Холандия специално за Великден.

Примата публикува снимки от престоя си на екзотичния остров, които оставиха без дъх интернет потребителите. Глория откри летния сезон на гръцките плажове, облечена в оскъден син бански, който подчертава перфектно изваяното й тяло. Звездата затвори устите на всички недоброжелатели, защото за пореден път доказа, че е истински професионалист и държи на себе си във всяко отношение.

Фолк дивата обаче не е качила снимки със своя любим - сръбският композитор, с когото е вече от две години. Говори се, че богатият сърбин изразил недоволство, че в последните месеци не се виждат често, заради "Денсинг старс".

Милионерът поискал тя да се откаже от шоуто, но Глория била категорична, че кариерата й винаги ще е на първо място и няма да я пренебрегне. Любовта на композитора обаче е по-силна от това и двамата все още са заедно, пише lifestyle.bg.