Едва на 19 години моделката, която е и актриса, и диджей, се сгодява за тогавашния си приятел.

Глория, която още тогава се прочува с успехите си на модния подиум в чужбина, е толкова влюбена, че с охота споделя в интервюта каква ще бъде мечтаната й сватба: "Ще е на Камен бряг и на открито, а едни приятели - диджеи от Лондон, ще се погрижат за музиката.

Няма да съм в булчинска рокля, колкото баба ми, майка ми и целият свят да ме молят, няма. Но ще имам шапка - едно ей такова малко бомбенце, на което ще му измисля някакъв воал. Шаферките обаче ще са в розово, ще има и дрескод райе. Очаквам гостите ни да са с нещо раирано по себе си."

Тогавашния й избраник се казва Милен и е фотограф. Предложил й брак на кей във Венеция, след като дълго време Глория се шегувал: "Айде бе, айде, няма ли да ми предложиш?" И когато той извадил пръстена и паднал на колене млъкнала от изненада, пише "Уикенд".

Били много влюбени, но уви, сватбата така и не се състояла. "И по-добре." казва по - късна Глория, но не разяснява защо.

Днес Глория май наистина е готова за тази крачка, ако се има предвид многократните й признания във "ВИП Брадър" колко много обича настоящия си приятел Димитър. Май именно той успява да върне вярата й в любовта и да излекува душата й, след като през 2014 г. става жертва на жесток побой.

Снимка: Instagram