Моделът Глория Петкова, която зрителите на „ВИП Брадър“ свързват предимно със страха от общуване на високи децибели и набеждаването на Емануела за компаньонка, ще пуска своя линия бельо.

Младата бизнес дама вече е събрала екип от момичета, които ще изпипват до съвършенство кройките на дебютната й колекция. Тя ще е ориентирана към тийнейджърки, а моделите ще са спортно елегантни, но от суперлуксозни материи.

Следващият й проект вече ще бъде базиран на дантелите, сатена и ще се цели в по-зрял таргет от романтични дами.

„Един сутиен ще е между 30-40 евро, което е нормално предвид качеството и факта, че платовете се тъкат специално по моя поръчка. Завършила съм мода и реших, че е крайно време да използвам тоя свой занаят за нещо“, обясни хубавицата, която освен на котешката пътечка се подвизава и като DJ и художник.

От участието си в шоуто на Нова Глория пази топли спомени от всички с изключение на Емануела и тв водещата Миглена Ангелова. Особено близка тя бе с Роро Кавалджиев, който почина неочаквано през февруари. Запаленият геймър до последно мислел, че има грип, но смятал, че организмът му ще се пребори с болестта и без лекарства.

По молба на приятеля му Тони Глория дошла до болницата, за да придвижи изследванията на Роро към друг специалист. На входа научила, че е вкаран в изкуствена кома, а два часа по-късно й съобщили, че е починал.

„Беше изключително чиста душа, добър човек, способен да дава много любов. За съжаление остана неразбран от много хора“, каза Петкова.