Щедър армаган поднесе Глория на дъщеря си Симона.

Примата на поп фолка е поднесла на 18-годишното момиче ключ от апартамент, където Симона да заживее отделно от майка си.

Щерката на Глория навърши пълнолетие на 30-ти септември и заслужи ценния си подарък.

Абитуриентката отдавна обмисля да заживее с приятеля си, но до този момент нямаше къде да отидат, а и тя не бе навършила необходимата възраст, за да се отдели от майка си, пише ''Всеки ден'', цитира Hotarena.net.

На първо време Симона нямало да напусне семейното гнездо и да се откаже от грижите на Глория, но това щяло да продължи, докато завърши училище след няколко месеца. Фолкаджийката отдавна обещала да подари на щерка си собствено жилище и според нея нямало по-подходящ момент за това от 18-ия й рожден ден.



Апартаментът се намира в нова кооперация в столичния квартал „Борово“, твърдят запознати. Имотът обаче няма да се води на името на Симона Загорова, а на певицата. „По-нататък ще ѝ го прехвърля, пък и нали всичко, което имам, за нея ще остане“, обяснявала Глория пред приятели.

Освен апартамент, щерката на именитата чалгаджийка може да се сдобие и с кола. Точно такова било желанието й до преди броени дни. Само трябвало да изкара шофьорски курсове. Според близки на семейството момичето ще получи и този подарък, защото Глория не се скъпяла за нищо, когато става въпрос за детето й. Дори малко прекалявала с глезотиите и на практика нищо не й отказвала.

Въпреки слуховете, че вече няма същите доходи от участия, с които се хвалеше преди, примата на фолка има достатъчно спестявания, за да си позволи покупките. В замяна искала от Симона да се отнася сериозно към образованието си и да не се замесва в скандали, които могат да навредят на цялото семейство.