Попфолк певицата Глория страдаше, че от дълго няма мъж до себе си. Изпълнителката се жалваше, че мъжете бягат от нея и от сериозните връзки. Но наскоро ретро пайнерката деликатно подметна, че има мъж до себе си, само че още не иска да разкрива кой е той. Само, че фолкаджийка пусна провокативно видео в социалната мрежа. На него тя, изкусително и полуразсъблечена танцува на яхта. До нея як мачо я следи с поглед и повтаря съблазнителните й движения на изгладняла пантера, пише kliuki.bg.

Само след няколко минути обаче клипчето изчезна, а феновете на певицата се запитаха наистина ли това е новото гадже на любимката й. Въпреки че видоето изчезна мистериозно, коментарът под него и то от най-близките на певизцата, остана и шокира: „Това е „еб…ът“ на Глория. Много е як, и двамата много си допадат. Но той не й е гадже, а само играчка“.

Певицата от дълги години е сама, разведена е и лошо няма да има човек до себе си. Още повече че въпреки сътресенията в любовния си живот, „ледената кралица на поп форка” винаге е казвала ,че вярва в истинската любов. „Вярвам в голямата любов. Преживяла съм я три пъти, била съм влюбена и съм обичала – стига толкова съм си раздавала душата.Но на мен в любовта ми пречи разумът, това, че не съм първична, или дори че не мога да бъда лигла, за да съм в краката на някой мъж“, споделя Гло.

Въпреки имиджа си на мъжемелачка Глория разкрива друга страна в себе си. И тя е, че е всеотдайна и обсебваща в любовта, затова всичките й връзки били страстни. Но „слабата страна” били мъжете. Те се „плашели и притеснявали от нея”.

„Казват ми, че ги „забивам“, потискам, но това си е за тяхна сметка. Искам мъжът до мен да ме превъзхожда във всяко едно отношение. Сигурно сме се срещали някъде, но изглежда сме се поразминали“, прави си горчива равносметка изпълнителката.