Глория пропусна тазгодишната церемония по връчването на Годишните награди на телевизия "Планета".

Липсата на една от най-обичаните фолк певици на "Пайнер" при провеждането на най-голямото събитие на музикалния канал разбуни духовете и феновете с недоволство коментираха отсъствието на звездата.

"Не бях на наградите на "Пайнер", бях на концерта на моята дъщеря, която прави продукция точно същия ден и предпочетох да отида на концерта на дъщеря ми. Моите фенове нека да ме извинят, досега съм им била абсолютно вярна, била съм почти на всяко едно събитие на "Пайнер". Имам си своя причина да не бъда на този концерт, затова предпочетох да отида на концерта на дъщеря си. Беше в един и същи ден и двете мероприятия бяха в НДК" - сподели певицата в предаването "Дикoff" по Нова ТВ.

Глория се засмя на коментара, направен от Сашо Диков по този повод, че не е присъствала на наградите на "Планета", защото не са я направили "Певица на годината". "20 години вече работя в "Пайнер". Награди съм получавала, получавала, получавала... много. Първите три години са ми раздавали награди от самата фирма. Нямаше такива официални церемонии, нямаше такива неща. Получавали сме платинени дискове, най-големи продажби и т.н. Нека наградите сега да се дават на другите" - заяви Глория.