Фолк легендата Глория признава, че се чувства добре, когато успява да бъде анонимна и да избяга от светската суета, а това най-често й се случва в чужбина.

През годините винаги се е старала да запази името си неопетнено.

"Доста съм се трудила за това име и не спирам и до ден днешен. Знам, че имидж се гради най-трудно", заяви певицата, пише Blife.bg..

"Не съм чак толкова суетна. Живея от15 години в София, карам си колело в парка спортно екипирана и си живея моя живот", казва тя и признава още, че харесва анонимността, а за популярността казва: "Всеки те гледа под лупа и те преценява по някакъв начин, всякакви неща и подхвърляния чуваш."

От няколкото турнета, които през годините е правила в Америка, певицата не крие, че е доста натоварващо откъм пътувания и концерти, но пък е удовлетворена от вълнуващите срещи със сънародниците ни там.

"Всеки един от нас иска по-добър живот. Аз се радвам, че ги събрах поне за малко.", подчертава тя и допълва: "Няма лесно. На който му е лесно, той не стига до никъде. Трябва да е трудно, за да имаш успех."



Певицата разкрива, че извън светлините на прожекторите всъщност е по-скоро консервативна, но сцената я променя. "Този бизнес не е за монахини.", категорична е Глория.

Пестелива в подробностите относно личния си живот, фолк звездата на "Пайнер" споделя за порасналата си дъщеря Симона: "Мисля, че съм отгледала и възпитала едно добро дете, което е пълна отличничка. Учи в музикалното училище, ще бъде студентка. Има приятел от една година, съвсем нормално е. Божа работа какво ще стане. Постоянно чета някакви жълти клюки за нея. Казах й: "Добре дошла в отбора, за да видиш как се чувствам.", разказва певицата.

Успехите си в музиката Глория постига благодарение на своята самовзискателност и ясна концепция за това какво иска. "Не правя компромис със себе си, казвам ясно какво искам. Щом като се вслушват в мен - и продуцентите ми, и другите, явно имам какво да кажа."