Глория ще посрещне Деня на влюбените в Турция, където ще изнесе концерт пред почитателите си в Чорлу. Тя заминава там по покана на Дружеството на Балканските Изселници – Бисадер.

Фолк звездата ще бъде специален гост по повод тържествата за виното и любовта. В концерта си тя ще изпълни своите емблематични балади, както и най-големите си хитове.

През януари певицата е в традиционната си почивка, след което й предстои да се отдаде на работа по нови проекти и срещи с почитателите си.

Примата на попфолка има намерение през тази година да възобнови концертната си дейност в театрални зали и читалища. Тя е щастлива, че по време на клубните й участия публиката е многобройна и се забавлява искрено, но иска да даде възможност и на хората, които не излизат в късните часове, да се докоснат до живите й изпълнения.

“Направихме няколко такива концерти, залите бяха препълнени и сега сме решили да направим още такива, за да може всеки да се наслади на музиката ни”, сподели наскоро Глория в интервю, пише signal.bg.