Фолк певицата Глория проговори за отношенията на дъщеря си със Симеон Данев, както и за слуховете за бременност.

Примата е категорична, че не е готова да се раздели с дъщеря си, но й е дала свобода сама да решава какво ще прави в живота си.

„Какъв е този въпрос?! Тя ще си прецени сама, животът е пред нея, но е още рано за това“, разлютява се обаче Глория на въпроса обмисля ли Симона да заживее сама.

Според певицата Загорова е още малка, а и дъщеря й е на същото мнение. 18-годишната Симона разсъждава много трезво и смята, че е глупаво да се изнесе от дома, без да има работа и доходи. С гаджето й Симеон Данев нещата са сериозни, но има много време, докато достигнат тази фаза.



„Симеон не само го харесвам, но и съм очарована от светогледа му като цяло. Той подходи много мъдро още от началото на връзката им – сам пожела да се срещне с мен. Каза ми, че със Симона са влюбени и че отношенията им стават сериозни. Той е много грижовен към нея, добър и ни помага много. Рядко се срещат такива момчета в днешно време. Той има амбиции, двамата градят планове заедно, спортуват, говорят си цивилизовано… Доволна съм от избора на дъщеря си“, гордее се Глория.



Певицата признава, че на момчето в началото му било трудно, защото Глория и Симона са известни и за тях се пише какво ли не. Постепенно обаче свикнал и вече приема мъжкарски неприятните моменти.



Последната клюка около тях беше, че Глория е бременна. В интервюто за „Story” певицата опровергава този слух, а Симона реагира шеговито: „Ако мама роди, нямам нищо против да гледам бебето“. „Ако рече Бог, може да имам още едно дете. Никога не съм крила, че го искам. Всеки има право на втори шанс“, казва пък Глория. Тя обаче не желае да коментира човека до себе си.