Глория се чувства отпочинала и заредена след лятната ваканция.

Влиза в новия сезон с поредната изненада за публиката - три нови песни.

“Тези три нови песни бяха готови още в края на февруари. Чудихме се коя от тях да клипираме и решихме и трите да имат свои телевизионни версии. Снимахме ги в края на месец май. Но пък дуетната ни песен /б.а. със Симона Загорова/ “Няма кой да ме спре” стана готова паралелно с тези три нови парчета. И тъй като тя беше с по-ударно лятно звучене и послание, решихме да атакуваме с нея и да забавим появата на другите - три телевизионни версии. По-добре нещата да се появяват в точния момент” - казва тя в “Автограф”.

Трите песни са много различни една от друга. Едната е в стил попфолк, другата е балада, а третата е много модерна.

“Всяка песен си е за своя кръг хора и публика и затова ги направихме и трите. Песента “Обичай ме такава” е по моя музика и на Калин Димитров. Аранжиментът също е негов. Готино, мелодично, ударно парче, което обожавам. Втората е “Не лъжи на колене” - микс между песен със средно темпо, по-баладично звучаща е. Тя също е по музика и аранжимент на Калин Димитров. На Симона е факт първата самостоятелна песен със заглавие “Моето момче”, която написахме аз и тя заедно за много кратко време, а Калин направи много модерен аранжимент. Има някакъв привкус на парчетата на Лени Кравиц, когото страшно много харесвам. Текстовете и на трите песни са колаборация между мен и Мариета Ангелова” - разказва Примата на попфолка.

Глория и дъщеря от доста време вече имат и съвместни участия, за които именитата певица споделя:

“Често вземам Симона с мен, защото имах доста концерти по случай празници на населени места особено през летния сезон и е много хубаво хората да я виждат, радват й се много, харесват дуетните ни песни, а и за самата нея е стъпало, опит, да държи в плен толкова много хора, които са срещу нея”.