Примата на фолка Глория няма нищо против дъщеря й Симона да си сложи силиконов бюст някой ден, стига тази корекция да не е продиктувана от нездрава модна тенденция, а да я направи наистина щастлива.

Момичето е втори курс студент в НБУ, има записани няколко свои авторски парчета и въпреки че като дете е приспивана със сръбски шлагери смята да преследва кариера в попа. На 20-годишна възраст тя харесва всичко в тялото си и не планира да легне под ножа, дори законите на шоубизнеса да го изискват.

„В 21-ви век сме, мисля, че това е нещо нормално, дори и да не си в нашия бизнес.Има билборди на хирурзи навсякъде, защо да не прибегне до услугите им”, обясни в интервю за Нова тв изпълнителката на „Пясъчни кули”.



Тя призна, че емоционалния й статус в момента е „необвързана”, но одобрява на 100 % гаджето на дъщеря си Симеон.

„Възпитано, добро момче, с големи амбиции, учи в УНСС. Разбират се, хубаво им е заедно, нека си живеят живота. Аз любовни съвети не давам.”, отсече Глория. Когато Симона спи при приятеля си, звездата не им досажда, но забави ли се някъде другаде, й звъни точно в 22,30 ч, за да я провери. Това е вечерният й час от гимназиалния й период.

Тогава и двете като силни характери имали повече спречквания, а най-тежкото наказание, което Глория налагала на наследницата си, е едноседмично мълчание. Жената, която има категория за управление на трактор книжката си, никога не допуска дъщеря си до приятелите си. „Държа я далече от връзките си, защото тъкмо реша, че този човек е правилният, и той вземе, че стъпи на криво. Не мога да го допусна в света на най-скъпото си”, категорична е Глория.