Певицата Глория и мъжът на сърцето й - пловдивският бизнесмен Йордан Джермански си подариха екзотична почивка. Двойката е отседнала в луксозния хотел "Shangri-La Al Husn", чието име означава замък. Хотелският комплекс се намира на уникално място в Мускат - столицата на султаната Оман. Хотелският комплекс е заобиколен от чистите води на Оманския залив и залива Al Jissah и е разположен на фона на забележителен планински масив.

Стаите са сред най-големите и луксозни в Оман и предлагат привлекателен декор, вдъхновен от арабските кралски дворци и подчертан от автентични омански произведения на изкуството. Гостите имат достъп до частния 100-метров плаж, а Глория и Йордан Джермански не пропускат да се насладят подобаващо на слънчевите лъчи и да си подарят незабравими моменти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G L O R I A (@gloria_bulgaria) on

Освен на плажа, изпълнителката и бизнесмена от Пловдив прекараха и незабравим ден във фермата за коне на приятелите им Адил и Дени. Двамата все по-открито показват любовта си и предпочитат да прекарват голяма част от времето си заедно, далече от родната България.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G L O R I A (@gloria_bulgaria) on

Мъжът, откраднал сърцето на примата на поп-фолка, е известна персона в града на седемте тепета и баща на 4 деца, припомня trafficnews.bg. През 2003 година Джермански едва оцеля при взрив в магазина му за бои и лакове в центъра на Пловдив, а през през 2007 година се кандидатира за кмет на Пловдив от политическата формация „Новите лидери”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G L O R I A (@gloria_bulgaria) on