Бабата на певицата Глория Недка си отиде на близо 100 години. Певицата съобщи печалната вест в инстаграм. При баба Недка и нейният съпруг са израснали бъдещата прима на фолка и брат й. Родителите й, които живеят в Русе, се развеждат и децата заминават за Две могили в бабиния дом. Недка става тяхна втора майка.

Там нямало много училища, затова Глория завършва средното си образование с направление “Механизатор в растениевъдството” и взема книжка за категория С. Още като ученичка обаче се насочва към музиката и става певица в оркестър “Извор”.

,След като баща ми ни изостави, мама работеше на няколко места, за да осигури прехраната ни. Нямах луксозни играчки, но въпреки това имах щастливо детство. Имах свободата да лудея на воля", споделя изпълнителката. Тя неведнъж е признавала, че като дете е дружала само с момчета и още оттогава се е научила да се бие. Тя и до днес си пада по всички по-мъжки спортове и коли.

Гло се отплаща за грижите на Недка, като я води на море и ремонтира къщата в Две могили, снабдявайки я с нова техника. Приживе баба й се хвалеше с порасналата с внучка и нейната жертвоготовност да бъде в помощ на семейството си по всяко време.