Фолк певицата Глория е една от най-заможните според справката от подадените й данъчни декларации за 2013 година.

Примата на фолка е декларирала 3 собствени имота, но сред тях липсва къщата в родния й град Две Могили.

Справка в имотния регистър показва, че пред държавата Глория плаща данъците на трите си имота, намиращи се в София, Слънчев бряг и Русе. Къщата на изпълнителката в столицата се намира в баровския квартал Павлово и палатът кралицата на фолка не крие, че е инвестирала близо 1 милион лева за луксозното обзавеждане на 200-квадратовия триетажен имот, пише в. „Уикенд“.

В дома си Глория си е осигурила всички екстри, за да се чувства като кралица – има закрит басейн, фитнес, сауна, офис и звукозаписно студио, което, признава самата тя, глътнало най-много средства, тъй като е оборудвано с техника последен писък.



„Аз съм единствената изпълнителка, която може да записва вкъщи по пижама”, гордее се с преимуществото си певицата .

Освен палата си в София обаче Глория има и шикозен мезонет в Слънчев бряг. Неговия данък обаче тя плаща в Несебър, тъй като именно там й е заведен под номер нотариалният акт. Мезонът в крайморския курорт певицата купи през 2010 г. за 100 000 евро, като жилището се намира в затворен тузарски комплекс, разположен на първа линия спрямо морето.



Популярната дама ползва апартамента си в Слънчев бряг предимно за почивка и релакс през цялото време на годината. През летния сезон обаче апартаментът й отменя хотелите, тъй като след всяко крайморско участие тя се прибира в уютния си дом, който сама е обзавела .

„Дъщеря ми Симона вече е разграфила апартамента в Слънчев бряг за цялото лято. Поканила си е най-добрите приятели и смятат именно там да прекарат активния сезон. Добре че има много стаи, та за всички ще има място”, споделя Глория. Певицата е напълно наясно и с любовните трепети на дъщеря си, която от няколко месеца насам изживява бурна любов със своя съученик Симеон Данов.

Наред с шикозните палати, в данъчната декларация на Глория се мъдри и русенски имот. Става дума за апартамент, в който е настанена майката на певицата – Стефка. Родителката на звездата живее сама, след като преди повече от 20 години се разделя с таткото на Галя – Христо, заради тежкия му алкохолизъм.

На свое име изпълнителката вече няма дом в Две Могили – русенското градче, което тя неимоверно прослави през годините.Певицата е преписала наследствената си селска къща от баща й на майка си Стефка, която полага грижи за имота почти всеки уикенд.