Певицата, която има достатъчно богат опит с мъжете и мнението ѝ се смята за меродавно, е категорична, че Първанов е хубавец без конкуренция.

В крайна сметка фолк или поп певиците винаги са имали слабост към Гоце. Преди години той омая и изпълнителката Марияна Попова, която беше пощръкляла по него.

Връзката им обаче приключи, след като стана публична тайна, а съпругата на Първанов Зорка го заплаши с развод. Дали сега жена му се притеснява от явния намек на Глория, не е ясно. Фолк примата обаче е мъжемелачка и каквото си заплюе, то рано или късно става нейно. Освен това тя доказа, че невинаги е била лъскава кралица на чалга гилдията, тъй като се справи повече от професионално с грижите около една овца, пише lifestyle.bg.

В предаването ''Аз обичам България'' Глория втрещи всички - и публика, и участници, след като започна да блее на четириногото, за да го успокои, а отборът ѝ да успее да издои максимално количество мляко, каквато беше целта на играта.

Певицата се наведе над овцата и звучно започна да вика: „Бе-е-е-е-е", за да я накара да се почувства свойски и да се отпусне пред телевизионните камери. ''Глория все едно цял живот това е правила", хвалеха я зрителите.