Вече е ясно защо Глория (47) реши да приеме приятеля на дъщеря си Симона (24) като член на семейството, след като първоначално посрещна младия красавец с хладно безразличие. Новината, е че Глория скоро ще става баба!

Симона и Дани са заедно от пролетта на тази година. Двамата прекараха първият „локдаун“ през април консумирайки любовта си, а през лятото Симона бе неотлъчно до Даниел, който работеше като сервитьор в Слънчев бряг.

Източник близък до младата двойка потвърди пред Lifеonline, че Симона наистина е заченала от любимия и скоро в началото на 2021 година ще направи майка си – баба.

Това се вижда и от последните изяви пред ТВ камерите на Симона Загорова. Тя определено се е разхубавила и е качила килограми. Изглежда по-женствена от всякога и разбира се много щастлива.

По първоначална информация Даниел Милушев е работил в органите на реда, но през лятото, той бе зарязал униформата и започна работа в известно заведение в Слънчев Бряг. За новата любов на Симона се разчу през март, но откога точно датират отношенията й с Дани не е ясно. След като стана известен като потенциален зет на поп фолк примата, Даниел Милушев изтри Фейсбук профила си и заключи акаунта си в Инстаграм.