Днес стана ясно, че слуховете за кръвожадния характер на фолк примадоната Глория са силно преувеличени.

Певицата се е впуснала в благородно начинание и дори е прекъснала лятната си отпуска, за да помогне на своята тежко болна колежка Росица Пейчева, която се нуждае спешно от животоспасяваща операция в чужбина.

Припомняме, че преди няколко дни, бившият любовник на Гло заяви за отмъщение, че тя е изключително зла и безскрупулна по характер.

Според неговите думи, желанието й да доминира над останалите било над всичко друго и заличавало дори и най – хубавите й черти.

Това наритания самец направи, след като певицата преди това заяви по негов адрес, че е лигльо и поплювко.

Явно е, че нещата съвсем не стоят така. За да помогне на родопската си колежка, Глория на практика е зарязала всичко останало в момента.

Росица имала вродена дисплазия на тазобедрената става, а преди около две години, здравословното й състояние рязко се влошило. Операцията в Германия станала повече от наложителна, но цената била 40 000 евро, която сума не можела да си позволи.

За да помогне на приятелката си, старата Гло решила да направи благотворителен концерт и в това е впрегнала и цял куп свои колеги.

Благородната инициатива ще бъде осъществена на 10 септември и ще се проведе на градския стадион в Асеновград.

Освен Глория и болната Росица Пейчинова, на сцената ще излязат Ивана, Преслава, Галена, Андреа, Тони Дачева и цял куп други знаменитости.