Глория спира да пее заради любовта си към млад и атрактивен грък милионер. Богатият елин до фолкдивата не е известен у нас. Примата има връзка с красавеца от около година. Не случайно русчуклийката прекарва ваканциите си по гръцките плажове.

Глория дълго време криеше кой е мъжът, до когото заспива. Преди месец обаче тя най-после се похвали с красавеца с фото от Виена. Влюбената двойка очевидно се забавлява – гаджетата обиколиха няколко държави през последната година. Те по правило отсядат само в 5-звездни хотели.
Половинката на Глория се занимава с търговия и хотелиерство. Гръкът притежава няколко хотела на атрактивни дестинации в родината си. Заради финансово прекрасното си гадже чалга иконата вече отказва участия и се е отдала на почивка, гарнирана с любов. От началото на лятото фолкаджийката приела да извие глас едва 3-4 пъти. Певицата почти е замразила кариерата си и се отдала на заслужена почивка, коментират хора в лекия жанр.

„Щастието влиза в живота ни, когато имаме какво да правим, някой, когото да обичаме и нещо, на което да се надяваме”, заяви преди няколко дни 46-годишната Глория. И допълни, че в момента е най-щастливия период в живота й. „Дълги години тя работеше неистово, правеше по 20-30 участия на месец. Говорим за периоди без ден почивка. Изгради име и кариера, има любовта на феновете и никой няма да я забрави, ако едно лято си позволи лукса да не пее. Поне до края на юли ще е с гаджето си, август може и да поработи малко”, разкрива източни на 'Уикенд".

Приятелят на чалга звездата е поне 10 години по-млад от нея. Мъжът е с леко прошарена коса и достатъчно атлетичен. Явно отношенията им са сериозни, защото за първи път след края на връзката ѝ с Илия Загоров, Глория демонстрира близост с мъж. Преди това бе публична тайна нейната афера с боса на ВИС-2 Георги Илиев, а после и с оръжейния търговец Николай Гигов.