„Успех, Мони, гордея се с теб“, написа фолкзвездата по време на изявата на Симона Сензацията на втория епизод на „Гласът на България“ в неделя вечер Симона Загорова има всички шансове на своя страна да стигне до финала на шоуто.

Дъщерята на фолкпримата Глория притежава не само убийствен талант, с който срази журито и дори разплака Иван Лечев.

В предстоящите битки на най-гледаното музикално риалити, когато класирането ще зависи и от вота на зрителите, Симона ще разполага и с феновете на майка си, които са десетки хиляди.

„Успех, Мони - гордея се с теб! Това е твоята първа битка! Покажи какво можеш! Аз и всички мои фенове вярваме в теб и ти стискаме палци!“, написа в социалните мрежи Глория по време на изпълнението на дъщеря си в ефира на бТВ.

Само за минути посланието й беше харесано от 4, 500 души, което показва какво ще се случва по време на прекия вот на живите концерти в „Гласът на България“.

От екипа издават, че тази година талантите са поразително много. Само за два епизода до момента зрителите вече имат няколко фаворита. Абсолютен фурор на старта на шоуто предизвика феноменалният Никола Константинов, но не е ясно докога ще държи първото място в любовта на аудиторията.