Моделката Глория Петкова, която в последно време се изявява и като DJ показа сериозно непознаване на родната музика особено в колаборациите със световни звезди. Глория, за която народът научи от участието й във ВИП Брадър, бе гост коментатор в класацията на предаването „Мармалад“ посветена на най-известните дуети на нашенци със световни звезди.

Разсъждавайки на глас коментаторката се запита „Много ми е интересно кой ги е платил тези дуети“, после допълни „Браво на момичето, браво на спонсора…“.

За повечето песни на родни със световни звезди, Глория не беше чувала, макар и наскоро да обяви, че планира да започне собствена музикална кариера... Странното отношение към женската част в класацията не се свърши със словесните атаки към Андреа. Следващата на прицела бе Лилана и дуета й със Снуп Дог и Мишо Шамара, пише lifeonline.

„Странно е, че това видео има само 35 хиляди гледания…“, съска Глория намеквайки, че дори участието на голяма звезда от ранга на Снуп Дог не е помогнало за успеха на Лилана.

За да е сигурна, че всички разбират намека й, тя продължава: „Евала… всичко може да се купи в тоя живот… освен талант…“.

Не е тайна, че по това време Лилана е в разгара на отношенията си с хазартния бос Васил Божков, който в момента се укрива в Дубай, а срещу него има повдигнати множество обвинения.

Освен със Снуп Дог, Лилана има съвместни парчета с „Флорайда“ и други американски звезди, твърди се че е записала и доста вулгарно изпълнение с не толкова известната по това време Ники Минаж, което обаче не е видяло бял свят а седи скрито в един телефон.

По груби изчисления, дуетите и осъществяването на въпросните проекти на Лилана са стрували поне половин милион долара, които както се досещате, не е платила Лилана, а нейният благодетел. Последното изказване на Глория Петкова по темата с музикалната кариера на Лилана обаче зачуква пирона: „Ако не си изгрял, ако не си пробил тавана след тези дуети… значи просто … се отказваш!“.