Глория изживява бурна любов със семеен ром от Костинброд.

Ако се вярва на мълвата, примата на фолка има страстна връзка с милионер от почти две години. Отношенията им се пазят в дълбока тайна, както от певицата, така и от мургавия баровец.

Единствената причина Глория и кавалера й да не заживеят под един покрив е, че господинът е щастливо бракуван за жена от своя етнос и както повеляват традициите, се радват на многодетно потомство. Мургавият българин бил изключително влиятелен и думата му тежала при всички решения вземани от Мешерето.

Парадирал с връзки по висшите етажи на властта, бил лустросан и изключително елегантен като мъж.



Ако се вярва на източниците ни, милионера се грижел добре за певицата и всеки месец инвестирал около 20 000 лева в нея. Именно благодарение на връзката си с него русенката поддържала високия си стандарт. „А ние се чудихме откъде има пари, при положение, че няма пукнато участие! Ето каква била работата”, изумени са колежки на чалга дивата.

В Глория ромът се влюбил покрай песните й. Няколко пъти я канили да му пее лично в просторния костинбродски дом, а после от дума на дума връзката им се задълбочила. Оказало се, че имат общи познати, които се славели като големи купонджии. Така се родила идеята да отидат някъде в провинцията, за да се позабавляват. След приятелски отдих господинът поканил Глория и на кафе, последвала и обиколка на луксозните бутици. Изпълнителката била очарована от малките кавалерски жестове на бизнесмена, които не пестял средства, за да угажда на капризите й.



Звездата на „Пайнер” обичала да й подаряват обувки. За това редовно изпразвала джобовете на циганина за лачени кондури, всеки чифт от който струвал приблизително 2-3 хиляди лева.

„Глория е фина жена. Държи на външния си вид и винаги избира модерни обувки. Държи хем да са удобни, хем да не й пречат на сценичните изяви. Винаги я придружава един мургав господин, с когото се разхождат под ръка. Когато й направи подарък, тя веднага го целува и не пропуска възможността да му благодари. Доволни сме, защото при всяко влизане в магазина купуват поне 5-6 чифта”, разказва продавачка от столичен бутик.

С циганина Глория често пътувала и в чужбина. Неотдавна двамата отскочили за седмица на море. Иначе певицата официално твърди, че има връзка с чужденец. Това било пълна лъжа, колкото да се разсеят всякакви съмнения.