Нов видеоклип засне Глория тези дни. Лентата е на една от любимите й песни, споделя изпълнителката пред "Планета", без да издава повече подробности нито за парчето, нито за локацията на снимките.

Феновете очакват с нетърпение новия албум на Глория, за който тя отдавна говори, че е в процес на подготовка. За никого не е тайна, че звездата на "Пайнер" обича да си изпипва докрай музикалната продукция, а и вероятно има определена стратегия кога и как да презентира CD-то си. Припомняме, че през 2009-та певицата издаде един уникален проект - "15 години златни хитове" - троен юбилеен албум, в който включи общо 45 от златните си хитове.

Единственият сингъл, който Глория пусна от началото на тази годината, бе "Женското сърце" и излезе с клип на 12 март, като феновете чуха парчето още през февруари.

Междувременно любимата певица на няколко поколения фенове на фолка се сдоби и със собствено студио в софийския си дом, което със сигурност й дава нужното удобство да записва във време, когато реши. От звукозаписното студио на изпълнителката вече са се възползвали някои нейни колеги.

Знае се, че дъщерята на Глория тръгва по майчиния си път и нищо чудно съвсем скоро да има изненада и в тази посока. Симона е възпитаничка на Музикалното училище в София и все по-често придружава именитата си майка не само по време на почивки в страната и чужбина, но и на важни събития. От публикуваните снимки в Интернет не остава незабелязано, че Симона доста се е разхубавила напоследък, пишат от signal.bg.