Глория заяви, че е дошло време изпълнителите от най-масовия жанр да радват публиката си нов тип сборни концерти, в които песните да се представят с нови аранжименти, пригодени за оркестър на живо.

"Публиката вече иска да ни види на голямата сцена с жив оркестър. Вижда се по реакцията на хората. Те искат вече нещо ново, нещо различно. Говоря за тези сборни концерти, които правим и всички ние, изпълнителите, сме длъжни да им го дадем" - сподели наблюденията си певицата.

Фолк звездата е на мнение, че телевизия "Планета" трябва  да предложи в най-скоро време такъв концерт на меломаните и подчерта пред камерата на музикалния канал:

"В една телевизия, с толкова прекрасни аранжори, композитори, музиканти и много добри изпълнители, е крайно време това да се направи. Цвети Янева беше една от малцината, която се престраши да го направи. Първо я поздравявам и очаквам и за в бъдеще нещо подобно. Наистина изпълненията на живо е бъдещето за нашата музика изобщо", допълва Глория.

Тя обясни още, че винаги живото изпълнение е по-атрактивно и се приема по-добре от феновете.

"Критериите на публиката се завишиха и си личи. Когато един изпълнител пее на живо, когато пее акапелно, цялата зала изригва. Съвсем друга е атмосферата при едно такова изпълнение на живо", споделя певицата пред signal.bg.