Глория посрещна 47-ия си рожден ден без парти и далеч от светската суматоха, след като се раздели с приятели си Йордан Джермански преди броени седмици. Въпреки това певицата се радва на вниманието не само на своето семейство и близки, но и на всичките си почитатели. Специално за празника обаче тя подари на феновете си два видеоклипа.

Това не е първият път, когато Глория представя нов проект на рождения си ден, защото вярва, че това ще постави едно добро начало на новата й лична година. "Днес ставам на 47! Когато една жена не крие възрастта си, тя е нагло доволна от себе си и живота! Годината беше трудна за всички и се надявам никога да не се повтори и от тук нататък да ни се случват само хубави неща! Вярвам и знам, че по-доброто предстои, защото животът е това, което сам си направиш!

А за мен няма невъзможни неща, когато съм здрава и имам любовта на любимите си хора, приятелите ми и моята публика! Няма да празнувам по ред причини, но реших да се наградя и да си подаря два музикални проекта.", написа в социалните мрежи звездата.
Премиерните клипове са към песните „Очите не лъжат“ и "Ало, как си”.