Глухата Роси от Хасково, която заедно с новинаря Христо Калоферов достигна до финала на "Байландо", спечели не само любовта на партньора си, но и предложение за работа, което да я измъкне от нерадостно бъдеще.

Красивата и талантлива девойка е била поканена да се включи в танцовия ансамбъл на Нешка Робева, за да развива уменията си, пише blitz.bg.

"Желязната лейди" Робева си била намислила сама да помогне на глухонямото момиче да реализира мечтата си, а в последния кръг на "Байландо" да подкрепи семейството на Рада и партньора й Краси Каракачанов.

*Христо Калоферов и Росица Караджова

Малко преди края на благотворителното шоу Нешка гостува на Ники Кънчев в предаването му "Стани богат", където си припомни детските си години.

Когато била малка, Робева мислела, че коричките на хляба са отровни и не ги ядяла. Бъдещата строга треньорка била ужасно злоядо дете - мразела зеленчуци, мръщела се и на мляко с ориз.

“Зеленчук – вън. Това патладжани, зелен фасул, тиквички, какво ли не. Ядях само боб и картофи”, припомни си Нешка.

“Като се замисля, бях ужасно дете. Аз съм изтърсакът на две фамилии, всички ме обичаха много. Майка ми беше на 35, баща ми на 42 и ми прощаваха безумните пакости, които правех”, разказа тя.

Снимка: Bulphoto