Майката на силиконките Мариана Маринова знае как да поддържа интереса към себе си. След като конкурсите й за най-натъпкана със силикон плеймейтка и за най-голямо дупе вече се изчерпаха, бившата участничка във "Фермата" реши да започне нов фотопроект посветен на красотата - “Красота без граници”. Заради него тя се щракна с плюс сайз моделката Веси Маринова, която тежи близо 100 килограма, въпреки че е само на 20 години. Въпреки че Маринова изказва възхищението от дебеланката, която нямала силикон и се чувствала добре в тялото си, следовниците на Мариана изригнаха срещу нея и партньорката й в снимките.

Всички са категорични, че една млада жена не бива да е с толкова сериозно наднормено тегло, защото това води да много сериозни проблеми-диабет, изменения на опорно-двигателния апарат и т.н. „Спрете да насърчавате/промотирате затлъстяването. Не е окей. Мерси“, гневи се потребител в инстаграм. „Как 20 годишно момиче 100 кг се вижда на 30 ? Кръвно, метаболитен синдром, диабет...тия неща никак не са безобидни и са много вероятни“, предрича друг.

„Да се лансира, оправдава и насърчава затлъстяването и наднорменото тегло е меко казано нередно. Момичето е направило личен избор, това не значи да се пробутва на обществото. Тези тлъстини в тези количества са преди всичко болест и проблем“, категоричен е трети.