Чалгата спасява рейтинга на „Гласът на България“, след като вчера вечерта изненадващо Меди се появи на сцената и обяви, че става гост-треньор. Предвидливо певецът даде интервю преди седмица в конкурентна телевизия, за да припомни как преживял разочарование в друго музикално риалити-„Х Фактор“, след като Саня Армутлиева го изгонила от отбора си. Той е бил и в Гласът преди осем години, като част от отбора на Миро от „Каризма“.

В неделя вечер Меди изпълни хита „Да си тук“ и веднага беше разпознат от треньорите, които се обърнаха.Той ще влезе и в следващия епизод на шоуто, но като гост треньор. Назначението му обаче не зарадва зрителите. „С какво музикално образование е Меди, че ще бъде треньор ? Нищо лично, но тези хора се надяват да се научат на техники на пеене. Знам, че шоуто се опитва да си вдигне рейтинга, но това е тъпо !“, чуди се зрителка. "Галена, Меди ... Още кой ли ще се нареди?! Така и така са дошли, да има какво да понаучат от участниците! Защото те от такива "треньори" - няма на какво“, категоричен е друг зрител.

Част от феновете на шоуто обаче приветстват новия треньор. „Меди е човек с талант.. И който се прави, че не го познава.. И аз не го познавам лично.. Но гласът му е божествен и само напред.. То явно само чалга звезди останаха в България и колкото и да ви е неприятно е така“, заключава почитателка на новия треньор. Тази неделя в „Гласът на България“ бяха последните кастинги на тъмно за сезона, а четиримата треньори определиха кои ще са 14-те участници в отборите им, с които всеки от тях ще продължи напред.