Годеникът на Дрю Баримор поискал разрешение от Камерън Диас да се ожени за актрисата.

Арт консултантът Уил Копелман предложи брак на Дрю по Коледа миналата година и Камерън разкри, че споделил идеята си най-напред с нея. Диас е близка приятелка на Баримор, с която играха заедно в "Ангелите на Чарли".

"Знаех, че Дрю ще се омъжи преди това да бъде официално обявено. Доброто приятелство е в основата - да бъдем добри един с друг, да бъдем дълбокомислени, да обогатяваме живота си взаимно. Научавам толкова много от моите приятели и това ми харесва", заяви Диас пред британското сп. "ИнСтайл".

Макар преди време 39-годишната Камерън да сподели, че не бърза да става майка, бременността на Дрю изглежда я е накарала да промени мнението си и сега е по-склонна да има деца.

"Обществото определено постава под натиск жените, за да ги накара да мислят, че животът им трябва да продължи по определен начин. Никога не съм казвала, че не искам деца, просто до момента не съм имала деца. Не зная какво ще се случи с живота ми", сподели актрисата.

"Може да си осиновя дете. Може да си намеря партньор, който вече има деца. Кой знае? Не се опитвам да се нагаждам към ничии представи за това каква трябва да бъда. Нагаждам се само към собствените си представи", допълни звездата, пише БГНЕС.