Джордж Клуни трябвало да предложи брак на приятелката си Амал Аламудин два пъти, защото тя помислила, че той се шегува.

Клуни предложи на приятелката си по време на вечеря в дома му миналия месец. Той трябвало да зададе важния въпрос не веднъж, а два пъти, защото първоначално Амал не повярвала, че той е сериозен.

"Джордж бе запленен от нейната страст, интелекта и силната й воля. Той се притесняваше, че някой друг може да я открадне, ако не действа. Затова той поръча пръстена и за негово успокоение, тя каза "Да", издава източник, приближен до актьора. "Но трябваше да попита два пъти! Амал си помислила в началото, че той се шегува. Думата щастие не е достатъчна, за да се опише това, през което те преминават в момента", добавя източникът.



Смята се, че двамата планират малка сватба в Италия през лятото. "Важните за тях хора ще бъдат там. Ще бъде малка сватба, само за семейството и приятелите. Отне му много време, но когато Джордж се захване с нещо, успява. Амал е жената за него", издават приближени до двойката.

53-годишният актьор се оттегли от позицията си на посланик на мира на ООН. Според неговите приятели, той ще обедини сили с годеницата си Амал, която е адвокат по човешките права, в нов проект, пише БГНЕС.