Най-накрая стана ясно защо Благо Георгиев изигра този цирк с годежния пръстен на Златка Райкова във „ВИП Брадър“. Футболната звезда подписал договор за реклама с известна бижутерска компания. Договорил се с продуцентите на риалити формата да намерят начин, по който да презентират техен продукт. В началото Благо имал намерение наистина да се възползва от безплатното бижу, с което да поиска ръката на Златка. От разговорите с „Биг Брадър“ бил останал с впечатление, че той и Златка ще бъдат най-големите звезди в Къщата и победата им е в кърпа вързана.

Джино и Благо си разделиха Дубай

Уви, след като видял, че има и други любимци на зрителите вътре, започнал да изнудва „Брадъра“. На няколко пъти поставял ултиматум, че договорката за годеж ще се осъществи при обещанието, че ще са финалисти със Златка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) on

Радо Тушев, който е мозъкът на формата, го оставил да вярва в това дълго време, пише Блиц. Но изглежда Благо не е толкова глупав и изчака с предложението. Вероятно между тях е имало леко спречкване, тъй като от вътрешни хора научихме, че „Биг Брадър“ е изискал пръстена да му бъде върнат още преди финала на шоуто, когато всички тръпнехме в очакване дали Благо ще клекне на колене пред Райкова.

Емануела: С Благо излизахме на вечеря!

Припомняме, че Георгиев и Райкова завършиха едва на пето място, а на по-предни позиции от тях се оказаха Станимир Гъмов, Никита Джонсън, Джулиана Гани и победителят Wosh MC.