Пълен запис на концерта от връчването на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2015 година се появи на два DVD диска. Винаги ще бъде огромно удоволствие за зрителите да наблюдават изпълненията от тържествената вечер, наситена с толкова неповторими емоции.

Във видеоалбума “14-ти Годишни музикални награди на “Планета” ТВ за 2015” са намерили място 20 песни, изпълнени от 15 от звездите на “Пайнер” и телевизия “Планета”.

3 от песните са дуетни: Деси Слава и Галин “Нека да е тайно”, Преслава и Фики “С теб или с никой”, Емилия и Борис Дали “Обичай ме”, има и едно трио, което събра Ави Бенеди, Мария и Гъмзата в проекта “Истинска жена”.

4 от заглавията са носители на призове за песни: “Парата ако хвана” на Галин - дискотечен хит, “Обичай ме” на Емилия и Борис Дали - баладичен хит, “Джале, джале” на Фики - видеосензация в Planeta Official. А песента “Генерал” на Анелия има две отличия - песен на годината и най-излъчван хит на радио “Веселина”.



Някои от звездите на музикалната компания представиха своите нови песни, създадени през 2016 година: Кали - “Докато спра да дишам”, Мария - “Мръсни думи говори” и “Истинска жена”, Емануела - “Съкровище”, Деси Слава и Галин - “Нека да е тайно”. На празничната сцена Галин направи премиера на своето ново парче “Ще остана”.

Ако моментът на награждаването е емоционалната кулминация за наградения, то песните в музикалната част са момент на пълно себераздаване, което прави толкова уникално всяко изпълнение. Най-добро доказателство за това е фактът, че 12 от 15-те изпълнители са носители на една или повече от Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2015 година. Казано накратко: “14-ти Годишни музикални награди на “Планета” ТВ за 2015” е интересен, силен и стилен видеоалбум, съхранил неповторимата емоционалност на едно уникално музикално събитие.