Георги Милчев-Годжи е на път да избере САЩ за своя втора родина и повече да не се върне в България, шокирани са в „Шоуто на Слави”.

Музикантът вече месец е зад Океана с певицата Цветелина Грахич, с която освен колегиална, има и интимна връзка, и въпреки че изявите от турнето им приключили, двамата отказвали да се приберат.

„Годжи и Цвети трябваше да са на работа миналата седмица, но без да предупредят никого, не се появиха. По телефона той съобщил на шефа, че ще останат още седмица-две в Америка уж да си починат”, обясняват колегите на Годжи, пише pik.bg.

Слави Трифонов пък изпаднал в паника заради новините от приятеля си, който е и негова дясна ръка в шоуто.



Дългия се притеснил, че аверът му може да е решил да сбъдне мечтата си да емигрира в Америка и още по-лошо – че тайно го е планирал отдавна, уредил си е документи и работа и за това настоявал да вземе и любимата си Цветелина Грахич, за да се установят заедно там.

Подозренията, че Годжи ще емигрира и няма да се върне при Слави след турнето се подсилвали и от слуховете, че подобни планове кроял и Евгени Димитров – Маестрото.

Наскоро самият той признал, че все по-често му хрумвало да зареже кариерата си у нас и да заживее в уредена държава с възпитани хора. Още в началото на пътуването на Георги Милчев -Годжи и Цветелина Грахич, Евгени през ден се чувал с колегата си да се информира как върви работата им в САЩ и има ли място и за музиканти като тях в страната на неограничените възможности.