Георги Милчев - Годжи и Йордан Йончев - Гъмзата ще направят своето турне в САЩ и Канада през март.

С тях ще бъде и китаристът Цветан Недялков и Иво Молов - Гугутката, който свири на клавир и е написал някои от големите фолк хитове. Четиримата ще сформират мини "Ку-Ку Бенд", за да са сигурни, че купонът с хитовете на групата ще е на макс. Идеята за този формат е на самия Слави Трифонов, издават от кухнята. "Хората искат жива музика, пеене на живо и ние сме готови със специална програма за нашите сънародници в Северна Америка" - обясни идеята на турнето Годжи.

В последните няколко години неговият колега Йордан Йончев - Гъмзата пък се бетонира като мъжът-изпълнител с най-много хитове в този жанр. "Умна и Красива", "Сефте", дуетите му с Анелия "Четири секунди" и "Неудобни въпроси" с Галена, са сред най-поръчваните песни по дискотеките в България.

Турнето на четиримата започва с благотворителен концерт в Сейнт Пийт/Тампа и продължава в Чикаго, Атланта, Ню Йорк, Вашингтон, Лас Вегас и Торонто. Още градове и дати може да бъдат добавени в идните дни, но програмата на музикантите е доста запълнена и трябва да се прибират обратно за живите предавания на стартиращия втори сезон на "Гласът на България" по bTV.