Близо месец преди концерта на Слави Трифонов и Ку-ку бенд, който ще бъде на 25 април в зала "Арена Армеец", репетициите вече са започнали.

"Репетираме. Слави включи и два хора - един народен и една вокална група от Горна Оряховица. Ще бъде интересно със сигурност. Още е далеч и все още не знам какви промени ще се наложат, но както винаги ще има такива заради факта, че сме в много различен състав" - разкрива Георги Милчев - Годжи в интервю за "24 часа".

Почти шест години музикантите не са имали турне и по-голям концерт. Ето защо и публиката очаква с огромно нетърпение и интерес предстоящия спектакъл.

"За съжаление, такава е икономическата ситуация. Няма спонсори. Едно турне изисква съвсем различна организация. Сега обаче ще сме в София, залата е супер и много по-лесно се задвижва всичко около събитието. Очаквах да има такъв интерес към него, защото наистина от много отдавна не сме правили подобен концерт и шефът не се е появявал на сцена от години. Пролича, че интересът към нас и към него като изпълнител, изглежда, изобщо не е спаднал, което много ни радва" - казва басистът.

В концерта са поканени да вземат участие повечето от бившите членове на екипа. За момента всички са приели и ще се изявят на сцената.

"Доколкото имам информация, засега всички са заявили категорично присъствие. Надявам се да няма някакви форсмажорни обстоятелства и да има липси на сцената" - пояснява Годжи, пише signal.bg.