Цветелина Грахич и Георги Милчев-Годжи най-после признаха, че са гаджета и спряха да се крият.

Двамата са заедно повече от година, но до момента отричаха да имат интимни отношения, въпреки видната дори за феновете им близост.

По време на турнето им в САЩ обаче музикантът и певицата се отпуснали съвсем и спрели да отричат очевидното.

„Държат си се като любовна двойка и дори си разменят целувки на сцената, а освен това бяха отседнали в една стая”, издават нашенци отвъд Океана, заети с организацията на турнето на хората на Слави.

По думите им Милчев бил по-влюбеният от двамата и демонстрирал постоянно чувствата си към босненката. Той не спирал да я гушка и да й прави комплименти, а по време на една от изявите им дори и предложил брак.



„Беше уж на шега, докато разсмиваше публиката с микрофон в ръка, но го мислеше съвсем сериозно. Каза, че и без това били постоянно заедно, та било крайно време да се вземат официално, а и така най-после щял да я види с рокля. Тя доста се трогна и побърза да го прегърне”, обясняват очевидците.

Колегите на двамата от „Шоуто на Слави” не са никак изненадани от развитието на отношенията им, тъй като Годжи започнал да флиртува с босненката Грахич още при постъпването й на работа. По това време той тъкмо се бил разделил с фаталната балерина Станислава, която го заряза заради млад футболист и тръпката към певицата му помогнала да се отърси от шока. После започнал да я взима на участие със себе си по заведенията у нас и така в крайна сметка успял да я свали, въпреки солидната им възрастова разлика от близо 20 години, пише pik.bg.

Наскоро двамата преживяха и драма след като катастрофираха на път за участие в Кипър в Дена на влюбените и така и не успяха да повеселят българите там. За щастие инцидентът не бил тежък и бяха невредими, но лошото изживяване още повече ги сплотило.