Прекаляването с алкохола се превръща във все по-сериозен проблем за баш музиканта на Слави Трифонов Годжи.

Последната му издънка обаче надмина досегашните му по мащабност, след като припадна от пиене пред повече от сто души на баровски рожден ден в морски комплекс на Дюни.

За да го свестят, гостите от партито го изнесли на ръце 30 минути след полунощ и го откарали в хотела, за да изтрезнява, пише „Всеки ден".

С омекнали колене и блуждаещ поглед китаристът на Слави успял да навърже няколко нечленоразделни призива в разгара на купона, в които двама негови приятели разчетоха зов за помощ. На секундата омекналите му колене бяха компенсирани от другарски прегръдки през раменете и Георги Милчев буквално бе изнесен от скъпарската кръчма в посока хотела, където да изпадне в безпаметен сън.

За якия конфуз с китариста на Слави е виновно щурото парти, което спретна в заведението бизнесменът Людмил Лалов - Алпината. Баровецът отпразнува своя 60-годишен юбилей в компанията на елитни гости и разголени миски, а родни знаменитости се надпреварваха кой може да изпие повече, сякаш идва краят на света. „Панделка" на партито върза семейният дует Дони и Нети, който забавлява гостите с няколко позастаряващи хита от личната си колекция.

Сред ВИП-гостите се открояваха Камен Донев и кулинарният виртуоз Ути Бъчваров. Закръглен като любеница и с вечната моряшка фланелка, готвачът дойде на ЧРД-то, яхнал количка за голф. Оказа се, че бонус килограмите вече му пречат да ходи, затова използва наличен транспорт дори за кратките разстояния в лъскавия курорт на Дюни.

Участник в алкохолната спявка бе и актьорът Сашо Дойнов, набрал популярност покрай „Шоуто на Иван и Андрей". Той се открояваше от баровците наоколо като гнойна пъпка на нос с провлечената си избеляла тениска, къси гащета ала Гацо Бацов и вързано на кръста дънково яке. Затова и бе тотално игнориран от хайлайфа около рожденика.

Кръчмарската веселба дойде като финал на друго шоу, което се оказа подаръкът за ЧРД на Людмил Лалов - спецконкурс „Мис Дюни". Според информацията
баровецът сам си е подарил плътското шоу, завихрило се пред басейна на хотела. „Бяха събрали крокодилите от село, за да ги клатят после", сподели впечатленията си недоволен от красотата на миските курортист. След конкурса всички разголени мераклийки за слава бяха завлачени в заведението, където започна дивият рождения ден, завършил трагично за пияндето Годжи.