Музикантът Георги Милчев - Годжи имал тайна любовница в Америка, твърдят негови колеги, пише ''Всеки ден''.

Дясната ръка на Слави се отбивал при нея всеки път, когато ходел в САЩ. Независимо в кой град имал ангажимент, Годжи задължително минавал и през Ню Йорк, където любимата му Елена Николова работи като брокер на недвижими имоти.

Въпреки че сега има престижна работа в американския мегаполис, когато емигрирала в Щатите, Елена стартирала като манекенка. Нашенката обаче не се задоволила с моделството и вложила всичките си усилия, за да направи някаква сериозна кариера. Постепенно завързала контакти и се реализирала успешно в уважавана компания.

Още на миналогодишното турне на „Ку-ку бенд" Годжи и Елена са забелязвани да се разхождат свободно, хванати за ръце. Музикантът постоянно я поздравявал с романтични песни по време на участията, а след това си тръгвали заедно, разкриха източници от българската общност в Ню Йорк.

*Елена

При последното му турне двамата изобщо не се и опитвали да крият увлечението си един към друг и били неразделни не само по участията, но и в заведения и ресторанти. Влюбените гълъбчета едва ли са предполагали, че някой ще ги разкрие на другия край на света, но популярността на Годжи му изигра лоша шега и зад граница.

За параван музикантът използвал певицата от „Шоуто на Слави" Цветелина Грахич, с която демонстрираше доста близки отношения. Любовни искри между тях обаче не са прехвърчали, били добри приятели и нищо повече. Затова и спекулациите около отношенията му с босненката никак не го притеснили, напротив, били добре дошли, защото отклонявали вниманието от тайната изгора.

Не е ясно откога датира познанството между Елена и Георги и дали са се запознали в Америка, или се знаят още от България. Слуховете свързват Николова с Мистър България 2009 Мартин Мартинов, който работел в същата компания за покупко-продажби на жилища. Мартинов обаче предпочел да тръгне по по-лесния път и си намерил работа като манекен в Маями.