Басистът на „Ку-ку бенд“ Георги Милчев – Годжи е бил засечен на романтична вечеря в елитен ресторант на столичния булевард „Симеоновско шосе“ с бившата си съпруга Даниела!

Очевидци разказват, че гологлавият музикант кавалерствал на експоловинката си и при всеки удобен момент се протягал през масата, за да й хваща ръката.

Двойката е разведена от 16 години, но очевидно и при нея действа с пълна сила баналното: „Старата любов ръжда не хваща“, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Годжи открай време се прочу като плейбоя от екипа на Слави Трифонов, тъй като през леглото му преминаха доста балерини и начинаещи фолк изпълнителки. Басистът реши да си поживее на стари години, след като избърза да се ожени за Даниела, когато е бил едва на скромните 18 години.



Сега Милчев минава 45 години и по всичко личи, че е решил отново да се върне към семейния уют след дълго скитане. Всъщност музикантът едва не сложи още един път примка на врата си, когато беше с танцьорката Зорница от балет „Дива“, или пък при сериозната му връзка и с колежката й Станислава от „Магаданс“.

Годжи обаче все повтаряше, че си има обеца на ухото от брака с Даниела и ще направи всичко възможно да запази ергенлъка си.

Бившите съпрузи се залюбват още в 9-и клас и се женят през 1987-а. Малко след това Годжи научава, че ще става баща в болницата, където лежи заради токов удар, повалил го в казармата, при опит да си направи самоделен усилвател за баскитарата.