Георги Милчев-Годжи най-сетне е на път да загърби самотата.

Приятелят на Слави Трифонов и музикант в „Ку-ку бенд” отново е влюбен и щастлив, разкриват колегите му.

Обектът на горещите му страсти обаче не е някоя нова балерина, а първата му жена – Даниела! Тя е единствената му съпруга, от която има двама сина и с която се развежда преди години заради изневяра.

Двамата са разведени повече от 15 години и плевенчанката отглежда почти сама децата им, огорчена от неверния Годжи, но днес е успяла да му прости и са се събрали. Първата крачка направил през лятото музикантът, подтикнат от Слави и майка си Цветана.

Пръв Дългия посъветвал басиста да опита да възроди семейството си, виждайки как аверът му си измъчва от самота. В същото време постоянно говорел за бившата си жена, виждал се поне веднъж седмично с нея и не криел, че тя споделя тъгите му и му е отдушник в тежкото ежедневие.

„Щом сте си толкова близки и има близост между вас, защо не се съберете. Човек като стане на години, не може да живее сам. Трябва да е с другар, а тя е прекрасен човек и лошо не си видял от нея”, съветвал го Слави.

*Уникална снимка! Годжи и Даниела на сватбата им

Самият той също преди време промени начина си на живот - заряза еднодневните флиртове и започна стабилна връзка с балерината Мартина. Двамата са двойка вече 4 години и Трифонов е щастлив, че има човек до себе си, на когото може да разчита. Затова искал същото и за приятеля си Годжи.

Майката на Милчев – Цветана, пък от години мечтаела той да възкреси брака си и да се събере с любимата й снаха Даниела. Тя и по време на гостуванията си в „Шоуто на Слави” разказа надълго и нашироко за съпругата на Годжи и й благодари, че отгледала внуците й и не позволила чужд мъж да им стане втори баща.

Цветана постоянно заричала сина си да се върне при първата си любов и да й дари спокойни старини. Тя била много щастлива, че в последните години музикантът не залитал по млади балерини и започнал по-често да общува с майката на синовете си Цветомил и Волен.

Колеги на Годжи разкриват, че откакто и двете момчета тръгнали по свой път и напуснали дома на майка си, той се стараел тя да не чувства самота, посещавал я по-често и се грижел за нея.

„Той през всички години я е издържал, въпреки че бяха разведени и си имаше други любовници. Остави я с децата в семейния апартамент, но ходеше да ги вижда и плащаше пари за издръжката им. Никога не е отказал средства или помощ”, коментират и колегите му още от времето на „Ку-ку бенд”. Благодарение на това двамата запазили приятелските си отношения и сега без много усилия възстановили и любовните.



*Младоженците били едва 19-годишни, но вече чакали първата си рожба

От екипа на „Шоуто на Слави” разкриват, че Годжи вече почти се бил пренесъл обратно в семейното жилище при Даниела, а пък тя няколко пъти идвала в студиото. С музиканта се държали като влюбена двойка и по нищо не се разбирало, че някога са били разведени и в лоши отношения.

„Тя му е първата любов и някак се чувства подмладен с нея, защото си спомня хубавите си години”, обясняват колегите на музиканта. Той и Даниела се женят едва 18-годишни през 1987 г., а страстта между тях избухнала още в 9-и клас. После Годжи влязъл в казармата и големият му син Цветомил се родил, още докато бил войник. Шест години по-късно се появил и по-малкият - Волен.

По това време музикантът се издържа със свирене по сватби и ресторанти в Плевен. През далечната 1995 г. тъкмо си е намерил работа като музикален редактор в местното радио „Астра”. Тогава се обажда приятелят му от консерваторията Евгени Димитров-Маестрото и му предлага да свири при Слави Трифонов в София. Даниела го подкрепя да заминат за столицата. Оставят децата на баба им Цветана в Криводол и започват новия си живот.

Започва възходът на Слави и компания с „Каналето”, а после и с „Хъшове” и Годжи купува апартамент в столицата, където взима и синовете си. Точно тогава обаче се проваля бракът му. Милчев се залюбил с дългокосата хореографка на балет „Дива” Зорница и след близо едногодишен “преходен” период, в който бил ту със съпругата си, ту със Зорница, се решил на развод. Връзката с красавицата обаче изтраяла твърде кратко - до лятото на 2000 г. В разгара на аферата им тя го излови да кръшка с по-младата от нея Елица Павликенова от балет „Сатен”, който наследи „Дива”, щом шоуто започна да се излъчва по Би Ти Ви. Двамата изкараха бурна, но кратка любов, а след това Годжи се влюби в червенокосата балерина Станислава. Тя обаче го изостави заради по-млад футболист. И така след Даниела Годжи не успява да открие друга истинска любов. Затова сега, помъдрели, двамата се събрали за радост на синовете си, които вървят по стъпките на татко си. Големият – Цветомил, е студент в Консерваторията, а малкият – Волен, учи музика в Холандия.



*Синовете Цветомил и Волен