Басистът на „Ку-ку бенд" Георги Милчев - Годжи, който още минава за един от най-оборотните мъже в родния шоубизнес, в най-скоро време може да стане дядо, научи „Всеки ден" от близки до фамилията на врачанския музикант.

Големият син на Жоро - Цветомил, подготвял сватба до края на годината, а в семейството се шушука, че новият член на семейство Милчеви вече е на път.

Левентът Цветомил е едва на 25 години, но подобно на известния си татко решил, че няма за къде да чака и му е време да създаде семейство рано-рано. Така Годжи може да дундурка внуче още преди да е окръглил 50-ака.

Гаджето на Милчев-младши се казва Диана - брюнетка от Русе, с която младокът се запознал на кастинг за статисти във филма „Непобедимите 3". Синът на Годжи, който от известно време се пробва да пробие в актьорската професия, не получил роля, но пък момичето било избрано за няколко секунди екранно време като албанска селянка. Двамата се загаджили преди снимките и възнамеряват в най-скоро време да официализират връзката си.

Годжи бил изключително доволен от това развитие на нещата, макар че синът му повтаря неговата грешка да се ожени твърде млад. Цветомил, който е одрал кожата на известния си татко, като изключим, че е поне 20-ина сантиметра по-висок от него, беше истински дивак в тийнейджърските си години. Още като ученик той стартира музикалната си кариера в групата „Кийп дъ фейт", с която дори спечели национален рок конкурс. След това премина през половин дузина банди, сред които по-известни са „София Ска" и „Планет 20-12".

Милчев-младши се изживяваше като истинска рок звезда с всички произтичащи от това вещества, фенки и въргали. След като преди 2 години изяде як пердах пред заведение в родната Враца, защото закачал гаджето на местна мутра, Цветомил беше привикан на 4 очи от татко си, който му „нашока канчето" да се вземе в ръце и да се държи като мъж.

На всичко отгоре Цецо е наследил пагубната страст на татко си към алкохолните напитки и Годжи се чувствал виновен, че синът му може да тръгне по наклонената плоскост заради нея. Затова сега бил на седмото небе, че скоро ще става дядо.

Източник и сн.: "Всеки ден", з. сн.: Булфото