Басистът на „Ку-ку бенд" Георги Милчев - Годжи е изпаднал в д епресия, пише „Всеки ден".

Музикантът, който иначе е познат като душата на всяка компания и почти винаги е в изключително добро настроение, напоследък бил видимо апатичен, изморен и без желание за каквото и да е.

Освен това от време на време гологлавият китарист бил безпричинно агресивен спрямо колегите си, заяждал се с почти всички и дори един от най-близките му приятели - Евгени Димитров - Маестрото, все по-рядко се намирал на приказка с него.

„Като част от журито, което трябва да избира коя група да подгрява големия концерт, ние сме длъжни да се стиковаме, защото прекарваме много време заедно. Ясно е, че всеки си има своите проблеми и лични драми, но те не трябва да се пренасят на професионално ниво. Явно обаче, доколкото го познавам, нещо го мъчи", споделил пианистът пред близки.

Запознати пък издават, че причината Годжи да не е на кеф от известно време, е липсата на секс.

Макар да се ползва с голяма популярност сред женското съсловие в шоуто и да има зад гърба си няколко връзки с танцьорки от балет „Магаданс", в последно време Милчев не можел да се похвали с нещо свежо, което да е вкарвал в леглото си.

След края на последната му връзка с далеч по-млада дама музикантът бил на сухо от близо половин година и явно това сериозно влияе на настроението му, шушукат светски клюкари.