Музикантът на "Ку-Ку бенд" Годжи разкри в ефира на bTV, че сълзите, които проля по време на изпълнението на "Жива рана", са били от радост и благодарност към публиката на стадион "Васил Левски".

„Благодаря на всеки един. Без тази публика това не би било възможно. По време на песента „Жива рана” бях изключително щастлив. Тази песен, която е на 15 години, я пееха млади хора, които тогава не са били родени. Радвам се, че споделяха емоцията. Зададох си въпроса: наистина ли го заслужавам. Няма по-хубаво нещо да се изправиш пред толкова много хора, които да пеят песен, която ти си изпял. Това означава, че ако продължават да ни вярват и ако продължаваме да правим нещата с любов, след 10 години стадионът ще бъде пак пълен”, заяви музикантът, пише bliasak.bg.

Той даде да се разбере, че концертът на стадиона не е бенефисен, както много се спекулираше в медиите, но самият той често се питал дали ще му се случи подобно нещо в живота.

Относно негативните коментари Годжи сподели, че е нормално някои хора да ги харесват, а други не. Че самият той не обръщал внимание на писанията по техен адрес, но, че е против да се обиждат феновете им, които изпълниха стадиона.